Welcome to the Fun Fair!

Wij organiseren niet zomaar jouw evenement, maar een ervaring die nog lang zal bijblijven. Voor de derde maal organiseerde A Table Events de Fair Of Butchers. Dit jaar hebben we de beurs helemaal omgetoverd tot een waar kermisparadijs, compleet met kleurrijke ballonnen, speciale acts en overheerlijke lekkernijen.

Wij organiseren niet zomaar jouw evenement, maar een ervaring die nog lang zal bijblijven. Voor de derde maal organiseerde A Table Events de Fair Of Butchers. Dit jaar hebben we de beurs helemaal omgetoverd tot een waar kermisparadijs, compleet met kleurrijke ballonnen, speciale acts en overheerlijke lekkernijen. Het event heette dan ook niet voor niets “Fair Of Butchers the fun fair edtion”. Niet alleen professionals in het slagersvak werden ontvangen, maar ook hun gezinnen kregen de gelegenheid om mee te genieten van deze onvergetelijke ervaring.

Aangezien het evenement volledig in het teken van kermis stond, mocht een ongelooflijk aanbod van entertainment natuurlijk niet ontbreken. Gasten konden genieten van acrobatische stunts en magische goocheltrucs. Ze konden hun schietkunsten testen in het schietkraam, terwijl de allerkleinsten werden vermaakt met fantastische kindergrime. Alle standjes werden natuurlijk gepimpt en in een leuk jasje gestoken om perfect binnen het thema te passen.

Het evenement werd georganiseerd met als doel om professionals in het slagersvak te inspireren. Na het verwelkomen van de gasten met een lekker drankje, konden ze zich een weg banen door de verschillende standjes. Er was een smakelijk aanbod van de meest heerlijke hapjes en drankjes, variërend van charcuterie, oesters, salades en diverse bereidingen tot visgerechten.

Het evenement was een groot succes! Ben jij ook op zoek naar een team dat instaat om een uniek bedrijfsevenement te creëren dat nog lang in het geheugen zal blijven hangen? Dan ben je bij A Table aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat elk detail tot in de puntjes is verzorgd, zodat jouw gasten een onvergetelijke ervaring hebben.

In samenwerking met Rejo Spices, Degens, Solina Belgium, Rational AG, Jorapack, Duroc d’Olives, Dupont Pro, Lobster Fish NV, Wimag Winkelinrichtingen, BIGA Wines.