Let’s grow a party together

Voor PIA Group mochten we een buitengewoon bedrijfsevenement organiseren op een locatie die tot de verbeelding spreekt: Noa Outdoor Living. Deze plek is een buitengewoon inspiratiepark voor liefhebbers van het buitenleven. Wat deze locatie nog specialer maakt voor bedrijfsevenementen, zijn de uitgebreide faciliteiten die het biedt. Met 3 ruime conferentiezalen en 8 vergaderzalen die variëren in grootte en inrichting, is er een overvloed aan mogelijkheden om aan de behoeften van elk evenement te voldoen.

Een avond vol entertainment

Omdat alles om het thema groei draaide, heette het evenement dan ook niet voor niets “Let’s grow a party together”. Om de ambiance naar nieuwe hoogten te tillen, hadden we gezorgd voor een betoverende mix van entertainment op het podium. Met een on stage dance act in thema, sway pole artiesten en steltenlopers, werd de sfeer werkelijk magisch. Dorien Leyers nam de rol van presentatrice op zich. En als kers op de taart zorgde Truephonic met niemand minder dan Coco Jr en Sandrine voor een uitbundig en spetterend dansfeest. Het was een onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen.

Get to know the company

PIA Group is een accountancy- en advisorygroep van België. Om de gasten een dieper inzicht  te geven in de verschillende diensten van het bedrijf, schreven we spelen op maat uit. Deze interactieve spelen zorgden voor een perfecte balans tussen zakelijk inzicht en entertainment. Ze boden een unieke gelegenheid voor gasten om op een speelse en boeiende manier te leren over de verschillende aspecten van accountancy en adviesdiensten die PIA Group aanbiedt.

Wil je ook graag een memorabel evenement voor jouw bedrijf op touw zetten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om een buitengewone ervaring te creëren die nog lang in het geheugen zal blijven hangen.