Familiedagen, de ideale blend van werk en familie-amusement!

Familiedagen zijn evenementen georganiseerd door bedrijven voor hun werknemers en hun gezinnen. De locatie van deze bijzondere gebeurtenissen is vaak het eigen bedrijfsterrein, om zo een ontspannen, vertrouwde sfeer te creëren. Het doel van een familiedag is simpel: het versterken van de banden tussen de werknemers, hun gezinnen en het bedrijf zelf. Het resultaat? Een fantastische dag voor het bedrijf, de werknemers en hun familie.

A Centenary Celebration

Onlangs hadden we het genoegen om een familiedag te organiseren ter gelegenheid van een 100-jarig bestaan. Wat valt er allemaal te beleven op zo’n buitengewone dag? De mogelijkheden zijn eindeloos! We zorgen voor een sfeervolle tent, een leuk thema en foodtrucks die de gasten verrassen met heerlijke lekkernijen.

Maar dat is nog niet alles, er is ook een overvloed aan entertainment om iedereen bezig te houden en te vermaken. Denk maar aan optredens van live bands die zorgen voor een feestelijke sfeer, steltenlopers die de kinderen (en volwassenen) verrassen met hun kunsten, en een breed scala aan creatieve workshops. Deze workshops kunnen alles omvatten, van make-up en knutselatelier tot graffiti- en cocktail workshops. Eén ding is zeker: iedereen heeft een fantastische dag beleefd.

20 jaar bestaan

Ook voor een 20-jarig jubileum hebben we een familiedag georganiseerd met als thema circus. Alles werd omgetoverd tot een waar circusparadijs. Er waren kleurrijke ballonnen en tal van optredens en shows die de sfeer van een echt circus versterkten. Jongleurs, acrobaten en clowns vermaakten jong en oud met hun indrukwekkende kunsten. Dit zorgde meteen voor een magische sfeer en enthousiasme bij de werknemers en hun familie.

Er waren ook allerlei leuke bezigheden voor de kinderen. We creëerden een circusdorp waar ze eendjes konden vissen, zich konden uitleven aan de voetbaltafel en dat was nog maar het begin. Voor de avontuurlijke kinderen hadden we ook een spannend hoogteparcours aangelegd. Bovendien konden ze zich bij de professionele visagist laten omtoveren tot hun favoriete figuren.

Familiedagen zijn een win-win situatie voor bedrijven en hun werknemers. Ze versterken de teamspirit en creëren een hechtere band tussen het bedrijf en de families van de werknemers. Wil jij ook zo’n familiedag met alles erop en eraan organiseren voor je bedrijf? Aarzel niet om contact op te nemen met ons.